За клиенти

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ представи изцяло нов уебсайт www.interlease.bg

18.12.2020

ОББ Интерлийз, част от белгийската КВС Груп и най-голямата банково-застрахователна група в България, представи на своите клиенти изцяло обновен корпоративен уебсайт. Сайтът www.interlease.bg е съобразен с всички актуални тенденции в областта на уебдизайна и стандартите за сигурност, както и с корпоративната идентичност на КВС Груп.

Създаден след внимателен анализ на потребителското поведение, основен фокус в новия сайт са лекотата на навигацията, изчистени дизайн и акцент върху продуктовите страници с цел постигане на позитивно клиентско изживяване и по-лесно ориентиране в набора от продукти и услуги на дружеството. Разработени са дигитални инструменти като калкулатор за различните лизингови продукти, който изчислява месечна вноска при въвеждане на параметри за стойност за лизинг, тип на финансиране, първоначална вноска и лизингов срок, както и различни форми за изпращане на запитване при интерес към конкретен продукт.

„ОББ Интерлийз се стреми непрекъснато да развива продуктите и услугите, които предлага на своите клиенти. Новият сайт на ОББ Интерлийз отразява именно този стремеж - да събере на едно място и покаже по един достъпен и модерен начин всички наши предложения, като едновременно с това предостави на потребителите достъп по всяко време и на всякакво устройство до най-важното, което те трябва да знаят“, заяви Рудолф Кипта, Главен изпълнителен директор на ОББ Интерлийз.

Освен новия сайт на ОББ Интерлийз, дигиталното портфолио на KBC Груп в България се допълва от нови сайтове на дружествата ОББ, ДЗИ, ОББ Факторинг и ОББ Застрахователен брокер. В същата стилистика е издържан и сайтът на българския клон на KBC лабораторията за иновации SurfStudio.

Обратно към всички новини